keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hmphmphhmh.

Tähän päivään ei kuulu mitään uutta. Kävin taas kuntosalilla ennen koulun alkua ja se oli ihanaa. Hyvää oloa kesti kuitenkin vain hetken, ja nyt oonkin jälleen pahantuulinen, päänsärkyinen ja niskakipuinen. Mua ärsyttää suunnattomasti, että olotila on niin tympeä, koska en yhtään pidä itsestäni näin. Enkä pidä valittamisesta. Enkä teksteistäni kun olen huonolla tuulella, ne ovat niin... masentavia. En halua olla masentava enkä pahantuulinen.

Haluaisin liikkumisen ilon takaisin. Löytöpalkkio sille, joka sen minulle palauttaa!

Jotain hyvää sentään: Päätin vihdoin, että hankin platinakortin (eli 12 kuukauden sopimuksen) sinne Killerin liikuntakeskukselle. Pidän siitä paikasta ja oon aina viihtynyt niillä ilmaisilla tutustumispäivillä. Ryhmäliikuntatarjonta on todella monipuolinen (yli 70 tuntia viikossa!) ja kuntosalikin vaikutti hyvältä nopean vilkaisun perusteella. Lisäksi opiskelijalle hinta on todella edullinen verrattuna muihin paikkoihin. Tulen esimerkiksi säästämään vuodessa 156 euroa jo sillä, että valitsen Killerin sen toisen kuntokeskuksen sijaan. Joten miksi ei? Voisihan sitä huonompienkin asioiden hyväksi rahansa laittaa. Ja oon varma, että tässä on lääke mun hetkelliseen kyllästymiseen!

   Laitoin muuten asiakaspalautetta sinne toiseen kuntokeskukseen. Sain todella asiallisen vastauksen takaisin ja mua melkein harmittaa, että valitin asiasta ja vielä niin kärkkääseen sävyyn. Joko mainitsin, etten pidä valittamisesta?

Puh-huh. Ja viimeiseksi päivän kysymys:

Day 08 - Your workout routine.
- Kuten oon valitellut, en tällä hetkellä saa itseäni innostumaan oikein mistään muusta kuin kuntosalista. Kävelen kyllä niin paljon kuin mahdollista, mutta siihen se sitten jääkin. Toivottavasti tulevan kuntosalijäsenyyden myötä saan elvytettyä rakkauteni liikuntaan!
        Mutta, tosiaan. Kuntosalilla käydessä mulla ei oo mitään varsinaista ohjelmaa, koska aikataulujen takia en voi koskaan olla varma, pääsenkö salille kerran vai kahdesti viikosta. Yleensä aloitan lämmittelemällä crosstrainerilla 5-15 minuuttia ja sen jälkeen siirryn varsinaisiin laitteisiin. Käyn läpi kädet, selän ja jalat ja lopuksi heilun vielä kahvakuulan kanssa - tähän menee reilu 30 minuuttia. Loppuverryttelyksi teen jälleen crosstraineria tai kuntopyörää 5-15 minuuttia. Ja loppuun vielä 15 minsan venyttelyt. Sen jälkeen suihkuun ja kouluun!
         Aiemmin kesällä tanssin tosi paljon, eli tein spotifyyn erilaisia playlistejä, jotka vaihtelivat puolesta tunnista tuntiin. Sieltä sit valkkasin mielialaan parhaan ja annoin musiikin viedä. Joka tunnin jälkeen olin aivan hiestä likomärkä. Kesällä olikin helppo liikkua ja musta oli ihana aloittaa päivät tanssitunnilla tai muuten vain reippaalla kävelylenkillä. Nyt koulu ja syksy on kyllä vienyt mehut niin, että hyvä jos ylipäätään jaksan edes liikkua. Harmittaa.

4 kommenttia:

 1. Oi, toivottavasti tuut olemaan tyytyväinen Killeriin, itse ainakin olen! :) Kyllä sieltä ilo ja tsemppi löytyy, kun vaan uskaltautuu kokeilemaan tunteja. =) Itse olen tällä hetkellä rakastunu BodyJamiin ja kahvakuulailuun. Killerin ohjaajat on mielestäni pääosin mahtavia ja tilat hyvässä kunnossa. Hinta-laatusuhde on aikalailla pörfekt.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Mua ärsyttää kun spotifyssä on se 5 kerran kuuntelun raja :( mulla on siellä tehty just tankotanssiin tosi hyvä soittolista, mut eipä sitä juur voi kuunnella ton tyhmän rajotuksen takii

  VastaaPoista
 3. Pomppurotta, toivon samaa itsekin. Ehkä tää mun elämäntapamuutoskin saa ihan uutta puhtia sen myötä! Oon ainakin jo nyt tosi innoissani laajasta valikoimasta ja en malta odottaa, että pääsen testaamaan niitä. :) Etenkin toi bodyjam kiinnostaa paljon! Jännää alkaa käydä samalla salilla jonkun muun bloggaajan kanssa. :D

  Saila, se muutos spotifyssä oli kyllä todella veemäinen. Halusin silti jatkaa Spotifyn käyttöä ja nyt mulla onkin toi Spotify Unlimited, josta maksan 5 euroa kuukaudessa. Onhan se vähän hölmöä rahastusta, mutta sen avulla sain kuitenkin pidettyä itseni kesällä kunnossa. :)

  VastaaPoista
 4. Yleensä kaikki uusi innostaa ja motivoi! :) Jep, siellä kyllä on valikoimaa. Joskus oon harmitellut kun tietyt tunnit ovat samana päivänä päällekkäin tai nii ettei oo kannattavaa jäädä toiselle tunnille. Eniten harmittaa torstai. Siellä on kuudelta pilates ja kasilta kahvakuula, ei oikein pysty niitä yhdistään. :< Hiii, saattaapa olla, että ollaan samoissa jumpissa. <:

  VastaaPoista