sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Vuorikiipeilijät.

Nyt se on virallista. Lokakuun alusta lähtien tää kuntokuuri ja elämäntapamuutos lähtee taas aivan uuteen nousuun. Käytiin eilen miehen kanssa Killerillä ilmaisilla tutustumiskäynneillä, mies meni kuntosalille ja itse zumbatunnille. Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä molemmat sopimassa jatkosta, M otti kuukauden kuntosalikortin ja itse tein vuoden sopimuksen. Oon niin innoissani enkä takuulla kyllästy hehkuttamaan sitä.

Tarkoituksena oli tänään viettää rauhallinen lepopäivä, mutta koska ilma oli niin äärettömän kaunis, päätettiin lähteä pienelle ja kevyelle verryttelylenkille miehen kanssa. No, pieneksi ja kevyeksi lenkki ei jäänyt, kun valitsemamme Kanavuoren luontopolku osoittautuikin yllättävän haastavaksi. Varsinkin alkuun polku oli kapea, jyrkkä ja vei kivilouhikkojen läpi, joten ponnistella sai ihan mukavasti. Onneksi matkalla oli helpompiakin osuuksia, vaikka hiki totisesti virtasi niilläkin. Lenkkiin kului yhteensä tunti ja viisikymmentä minuuttia. Nyt oonkin ihan poikki ja loppuillan pyhitän pelkälle lepäilylle.

      On kyllä ollut mukava viikonloppu, hitusen erilainen. On ollut hienoa liikkua yhdessä tuon miehekkeen kanssa, sitä kun ei turhan usein olla harrastettu. Naureskeltiin tänään, että ehkä meistä tulee sellainen urheilullinen pariskunta kun kasvetaan isoiksi. Parempi kai sekin kuin, että oltaisi liian isoja yhdessä.

 PS. Nyt on tosiaan viimeiset hetket osallistua arvontaan! Enää yksi lukija, niin 45 on täynnä ja arvonta suoritetaan. :)

3 kommenttia:

  1. Hei, tiiätkö millaisia erilaisia luontopolkuja ja just tollasia reittejä Jyväskylässä on? Mua innostas hirveesti lähteä luonnon rauhaan kulkeen polkuja ja pitkospuita pitkin, mutta kun en tiedä millasia mahdollisuuksia Jyväskylässä on, enkä ole onnistunut löytämään näistä mitään infoakaan. :<

    VastaaPoista
  2. Hmm, ollaan itsekin yritetty miehen kanssa vähän katsella erilaisia luontopolkuja, mutta toistaiseksi ollaan löydetty vain tuo Kanavuoren polku, jota voin kyllä suositella, vaikka märällä kelillä sinne ei kannata mennä. Jos paikannan joitakin muita luontopolkuja, niin lupaan kertoa sinullekin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva, kiitos! :) Mää voin tulla kertoon siulle myös jos löydetään joku kiva reitti.

    VastaaPoista