tiistai 20. syyskuuta 2011

Materiaonnea, osa III

Mun ei oo selkeesti enää turvallista eksyä Topsportiin, sillä en oo kovinkaan montaa kertaa kävellyt ulos sieltä ostamatta jotain. Tätä menoa oon pian köyhä! (...ihan kuin en olisi jo...)


Nämä treenikengät olivat -70% alennuksessa ja lähtivät mukaan 19,70 eurolla, joten eivät siis olleet hinnalla pilatut. Topsportissa on vielä kenkäaleja jäljellä, joten suosittelen käymään viimeistään nyt tsekkaamassa valikoimat mikäli puuttuu jotain olennaisen tärkeää, kuten itselläni nuo treenikengät. Tällä hetkellä liikuntavälineiden Pakko saada -listani näyttääkin melko tyhjältä. Tärkeimmät jutut löytyy jo! Kunhan nyt se sykemittari vielä saapuisi... Sekin on onneksi jo tilauksessa, syntymäpäivälahjana mieheltäni.

Lähdin alunperin kaupungille etsimään vain mustaa knallia tulevia naamiaisia varten. Knalli löytyikin melko nopeasti, muodissa kun tuntuvat olevan nykyään, joten kierreltiin ystäväni kanssa hieman muissakin kaupoissa ajankuluksemme. Muuta minun ei pitänyt edes ostaa, mutta kun Topsportissa huomasin nämä kengät ja näiden hinnan, niin en vain voinut jättää tilaisuutta käyttämättä.
     Kaupungilla pyörähtäminen aiheutti hirvittävän shoppailukuumeen. Haluaisin ostaa uusia vaatteita vanhojen ja isojen tilalle. Toisaalta, siinä ei ole mitään järkeä vielä, koska aion edelleen kutistua tästä melkoisesti ja nämä uudet vaatteet luultavasti kävisivät isoiksi jo puolessa vuodessa. Olisi silti ihana uudistaa hitusen vaatekaappia.

Pyörähdettiin myös kävelykadun varrella olevassa Punnitse & Säästä -liikkeessä, josta minun ei myöskään pitänyt ostaa mitään tällä kertaa. Väärässähän sitä oltiin jälleen kerran. Kiinnostukseni herätti Flapjack -nimiset kaurapatukat, joita oli lopulta ostettava testiin. Patukat sopivat hyvin välipalaksi ja koonsa puolesta riittävät useammallekin kerralle. Ostin kolmea eri makua, jogurttipäällysteistä, kinuskin makuista herkuttelua varten ja jogurtti-mansikkaa. Maistaa en ole vielä ehtinyt, mutta myyjä kyllä kehui näitä tuotteita. Se jää nähtäväksi!

--

Day 14 - What’s your UGW? When you expect to reach it?
- Ultimaattinen tavoitepaino on näin alkuun 65 kiloa. Silloin voisin olla ihan tyytyväinen. Toisaalta luvut on vain lukuja, vaatekoko tai ulkonäkö muuten itsessään merkkaa enemmän. Voihan olla, että jo 70 kilossa tunnen itseni ihan hyväksi. Eihän sitä tiiä! Toi 65 kiloa on kuitenkin vain sellainen suuntaa antava luku. Jos vuoden päästä olisin vaikka edes 20 kiloa lähempänä tavoitettani, niin olisin tyytyväinen.

9 kommenttia:

 1. Minusta Flapjackit ovat kyllä hyviä, mutta niissä on aivan järjettömästi energiaa. Kun yhdessä patukassa on 400-600 kcal, ne soveltuvat mielestäni lähinnä eväiksi raskaisiin liikuntasuorituksiin.

  VastaaPoista
 2. Flapjackit ovat supernam, mutta anonyymi on oikeassa - harmi kyllä. Onneksi koko fläpäriä ei ole pakko syödä kerralla!

  VastaaPoista
 3. Aivan, totta. Joo, en tosiaan aatellutkaan koko fläpäriä kerralla syödä, onhan se kuitenkin niin iso. :) pienikin pala taltuttaa esim makeanhimonhö hyvin, eivätkä kuitenkaan niin epäterveellisiä luulisi olevan kuin tavalliset karkit. Mut kohtuus kaikessa, tietty. :)

  VastaaPoista
 4. Itse postauksen aiheeseen liittymättä (paitsi että herätit himotuksen uusiin treenitarvikkeisiin :D) täytyy tulla kehumaan sun blogia! Kovin kauaa sitten en tätä löytänyt ja olihan se sitten pakko lukea alusta alkaen! Nyt vain harmittaa, että on odotettava sun normaalia postaustahtia, en voi enää lukea pläjäyksiä kerralla ;) Kirjoitat hauskasti ja tosi motivoivasti, paha vaan, että olen töissä enkä pääse heti toteuttamaan suunnitelmiani! Jatka samaan malliin, muutoksen ja blogin suhteen :)

  VastaaPoista
 5. Samoilla linjoilla shoppailun suhteen. Ei kannata vielä ostaa, kun oletus on että kohta pitäisi(saisi?) taas kuitenkin ostaa. Siksi yritänkin vältellä kauppoja.
  Flapjackit ovat omasta mielestäni liian makeita. Meinasin yökätä kun maistoin kinuskia kerran. Ehkä ne toimivat parhaiten sellaiseen ylitsepääsemättömän makeanhimon taltuttamiseen tai sitten raskaan urheilusuorituksen evääksi niin kuin tossa yllä kommentoitiin.

  VastaaPoista
 6. Tata, kiitos kehuista! Kommenttisi lämmitti mieltä ja pelasti päiväni. :') Mutta mukava että tykkäät, toivottavasti en tuota jatkossakaan pettymystä!

  Miranda, ainakin toi jogurtti, jota jo maistoin, ei ollut niin äklömakeaa, en tiedä sitten kinuskista. Ei tuo kyllä paras välipala ole, mutta ihan hyviä esim sen raskaan urheilusuorituksen jälkeen. Ja kuten jo aiemmassa kommentissa sanoin, niin ne on niin valtavia, että niistä riittää kyllä useammalle kerralle. :)

  VastaaPoista
 7. Nyt on pakko kysyä että missä TopSportissa sä aina teet noita löytöjä? Mä kun käväisen niissä, en löydä mitään! :(

  VastaaPoista
 8. Neiti Tekosyy, oon tehnyt löytyjä vähän joka puolelta oikeastaan. Nää viimeisimmät kengät (ja takki aiemmin) löytyi keskustan forumin TopSportista, treenikassi (ja converset aikanaan) lähti mukaan Palokan Cittarin TopSportista. En muista oonko löytänyt Keljon keskuksestakin jotain joskus. :D Hupparikin taisi löytyä Palokasta, jos oikein muistan.

  VastaaPoista