lauantai 3. syyskuuta 2011

Oho!

Tänään tapahtui jotain kummallista. Päivän vaatteita valitessani silmiini osuivat vanhat farkut, joita olen käyttänyt viimeksi ehkä joskus kaksi vuotta sitten. Muistan yrittäneeni kokeilla farkkuja joskus tämän vuoden alussa, mutta taisin luovuttaa kun en meinannut saada edes jalkojani lahkeista sisään. Tänään kyseisiä housuja katsellessani sain hullun ajatuksen - mahtuisivatkohan ne ylleni nyt? Päätin, etten pettyisi vaikka housut eivät mahtuisikaan, olivathan ne sentään kokoa 46, kun edelliset, ennen tätä projektiani ostamani farkut olivat kokoa 50. Odotukseni eivät olleet kovin korkealla. Siksipä yllätys olikin valtava kun sain ensin jalkani mahtumaan lahkeisiin ja lopulta sain jopa napin kiinni! Tiukathan nämä ovat kuin mitkä, mutta menevät kuitenkin päälle, uskomatonta. Ja housujen tiukkuudesta päätellen odotin isompiakin jenkkakahvoja ja läskin pursuilemista, mutta missä ne ovat? En mää tietenkään vielä voi näiden housujen kanssa käyttää tiukkoja paitoja, mutta esimerkiksi jonkun kivan tunikan kanssa nää olis ihan käyttökelpoiset. Oon niin yllättynyt ja iloinen tästä! Ihanaa löytää vanhoja vaatteitaan uudelleen. Onneksi oon säilyttänyt paljon vanhoja, hyviä vaatteita siinä toivossa, että vielä joskus mahdun niihin. En malta odottaa sitä, kun  jonain päivänä tuun mahtumaan niihin 38/40 kokoisiin vaatteisiini... No, siihen on vielä matkaa. Mutta vielä jonain päivänä se onnistuu!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa!

  Vanhojen vaatteiden mahtuminen on yksi parhaimmista palautteista. Se tekee jotenkin todeksi muutoksen :)

  VastaaPoista
 2. Hih, toi on aina niin hieno tunne! Mäkin hymyilin oikein maireana, kun yksiä farkkuja jalkaan laittaessa ei tarvinnut vetää mahaa sisään ja projektin alussa tiukka t-paita jäikin nyt vähän löysäksi! Vielä minäkin mahdun noihin kaapissa odottaviin paaaljon pienempiin vaatteisiin.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea hienosta saavutuksesta! Mikä sen parempaa kuin vanhat "uudet" vaatteet :) Itsellä myös samat ajatukset päässä yhden tietyn mekon suhteen...jos se mahtuisikin nyt?...

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea onnea! Tiedän miltä se tuntuu kun vihdoin mahtuu uutukaisiin (tai no, jo kaapissa lojuneisiin) vaatteisiin. Mieletöntä! :-)

  VastaaPoista