keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Blogimiitille nyt oma facebook-ryhmä!

Viime viikkoinen ahkeruus ilmeisesti kostautui, sillä nyt ei tahdo puhtia tai kiinnostusta riittää juuri mihinkään. Katseltiin miehen kanssa viime viikolla Heiaheiasta mun treenilokia koko vuodelta, ja huomattiin jonkinlainen selkeä kuvio taulukossa. Keskimäärin neljän viikon välein mua ilmeisesti vaivaa motivaationpuute, jolloin liikkuminen jää syystä tai toisesta vain muutamaan hassuun tuntiin ja kuvio kokee pienoisen romahduksen. Toivon löytäväni motivaation uudelleen tällä viikolla, mutta en aio stressata hirveästi asiasta (vaikka stressaan tälläkin hetkellä). Tekee kaiketi ihan hyvää ottaa vähän kevyemmin, sillä viime viikko oli kuitenkin aika rankka.

Mun vireystaso tänään on samanlainen kuin Leelolla joku aika sitten.

Sain vihdoin tehtyä facebookkiin Jyväskylän Blogimiitti -ryhmän! Nyt ei tarvitse enää spämmätä miitistä kiinnostumattomia täällä, vaan ne asiat voi hoitaa tuolla ryhmässä. Eli kaikki, joilta tunnus vaan facebookista löytyy ja joita tapaaminen kiinnostaa, kysykää päästä mukaan tuohon ryhmään, niin lisään teidät! Siellä on helpompi sopia ja pohtia mitä tullaan miitissä tekemään ja minä ajankohtana tapahtuman pidämme.

Ja niille, jotka eivät ole miitistä vielä kuulleet, selvennän, että tarkoituksena on järjestää jonkinlainen bloggajien ja lukijoiden tapaaminen tämän kevään aikana, täällä Jyväskylässä. Vielä on hieman auki mitä tehdään ja milloin, mutta tarkoituksena on tehdä jotain tervehenkistä ja liikunnallista yhdessä, jonka jälkeen mennään mahdollisesti myös syömään porukalla. Jos sinua kiinnostaa liittyä joukkoon, niin liity ihmeessä JBM 2012 -ryhmään facebookissa. Kun kuviot on selvillä, ilmoittelen asiasta vielä erikseen täällä blogissani. Siihen asti kaikki suunnittelu tapahtuu facebookissa.

2 kommenttia:

 1. Oi ku siullaki on ihana kissa :)
  *turha kommentti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei ole turhia kommentteja! Paitsi negatiiviset... Eikä kommenttisi ollut sellainen. :) Mutta kiitos, Leelo on kyllä ihan huippu kissa!

   Poista