maanantai 20. helmikuuta 2012

Laiskiainen.

Laskiaissunnuntaina ei käyty pulkkamäessä, vaikka Laajavuoren rinteillä käytiinkin kiikkumassa. Tunnin ja kahdenkymmenen minuutin lenkillä (tein jopa lyhyitä juoksupyrähdyksiä!) sai mukavasti poltettua kaloreita sen verran, että annoin itselleni luvan syödä laskiaispullan myöhemmin illalla. Yhteensä kaloreita kului 714 verran, ihan mukavasti siis. Tykkään kyllä hurjasti Jyväskylästä, ihan vaan näiden mäkisten maastojen takia. Omalla tavallaan ne tuovat mieleen kotiseudun, vaikka pohjoisessa puut ovatkin vain vähän matalempia ja metsät harvempia. Tulipa muuten ikävä sinne. Onneksi pian pääsee reissuun.

Viime viikko oli ihan hyvä ja suorastaan aika rankka liikunnallisesti. Sehän ei yhtään haittaa ja sykettä kohottavien tuntien välissä muistin myös venytellä pitkään. Tässä viikon liikunnat:

ma: danzation 1h
ti: kuminauhajumppa 35min, tanssiteema alkeet: voguing 1h
ke: kuntosali 45min, crosstrainer 10min, kuntopyörä 5min, venyttely 45min
to: bodystep 45min, bodybalance 50min, venyttely 55min
pe: kävely 45min
la: -
su: kävely 1h 20min, vatsarutistuksia 5min

yhteensä 9 tuntia.

Olen aika tyytyväinen. Saan taas merkitä yhden osan Haaste 2012:sta tehdyksi. Ja eilen oli merkittävä päivä muutenkin. Päätimme aloittaa yhdessä miehekkeen kanssa Two Hundred Situps -haasteen. Teimme illalla alkutestin, jossa kartoitettiin millä tasolla on. Odotin, että itse olisin saanut rutistettua ehkä korkeintaan 20 kertaa. Väärin! Sain tehtyä seitsemänkymmentäviisi (75) vatsalihasliikettä! Okei, en voi uskoa, että onnistuin kaikki tekemään ihan puhdasoppisesti, sillä lopussa varsinkin kädet väkisinkin viuhuivat ilmassa hakien vauhtia. Se ei varmaan ole ihan sallittua? Siksi aloitankin haasteen vähän kevyemmin. Olen silti yllättynyt ja ylpeä itsestäni, että tosiaan onnistuin tekemään noinkin monta rutistusta, olivat ne täysin oikeaoppisia eli ei. Uskomatonta. Kyllä ne vatsalihakset ilmeisesti jossakin piilossa ovat, ne vaan täytyy kuoria näkyviin sieltä.

2 kommenttia:

  1. Hienon liikunnallinen viikko sinulla takana! Monipuolisuudesta pitäisi minun ottaa mallia :)

    Ja vau mikä vatsalihasmäärä - huikeaa!

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen ylpeä itsestäni :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista