keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Heikotusta ja blogimiittiä.

Eilinen oli hyvä esimerkki siitä, miten ei pitäisi tehdä. Söin päivän aikana aivan liian vähän, niin, että olin ensinnäkin todella pahantuulinen, nälkäinen ja lopulta huonovointinen. Herättyäni söin aamupalaksi banaanin ja yhden itsetehdyn porkkanasämpylän. Sen jälkeen kuminauhajumppasin 35 minuuttia, jonka jälkeen nälkä oli aivan huutava. Kaapit ammotti tyhjyyttään, mutta lopulta, monen tunnin kärvistelyn jälkeen suostuin syömään pari palaa kuivettunutta ruisleipää, omenan ja vähän jogurttia. Sen jälkeen en enää olisi ehtinyt syödä mitään kunnon lounasta, joten menin jo valmiiksi puolikuntoisena ja nälkäisenä tanssitunnille. Huomasi kyllä vireestä, että olisi pitänyt tankata vähän aiemmin ja vähän jotain järkevämpää. Vasta myöhään illalla tanssitunnin jälkeen, sain kaipaamani lämpimän aterian. Siinä vaiheessa mun voimat oli jo ihan loppu, kädet tärisi ja heikotti tosi paljon. En ymmärrä miten jotkut laihduttavat teinitytöt oikeasti pärjäävät jollakin parilla hassulla omenalla koko päivän.
     Mitä tästä opin? Syö säännöllisin väliajoin ja varaa kaappiin aina jotain, mistä saa taiottua vaikkapa pienen lounaan.

Ystävät ja yksinäisyys on mietityttänyt mua viimepäivinä paljon. Blogiyhteisöstä on tullut tärkeä, vaikka ketään teistä en ole vielä livenä nähnytkään. Siksi mietin, että haluaisin järjestää täällä Jyväskylässä jonkinlaisen bloggaajien ja lukijoiden tapaamisen keväämmällä. Kuinka moni olisi kiinnostunut tai valmis matkustamaan tänne moiseen tapahtumaan? En tiedä mitä tällaiset tapaamiset yleensä pitävät sisällään, mutta mietin, että olisi mukava harrastaa vaikkapa jotain tervehenkistä liikuntaa yhdessä ja ehkä sen jälkeen käydä yhdessä syömässä. Jos joltakin löytyy innostusta alkaa ideoimaan kanssani tätä tapahtumaa, niin otan mielelläni apua ja ideoita vastaan. Miltä kuulostaa? Are you in?

14 kommenttia:

  1. Blogimiitti, jees! Minä ainakin olen mukana. :)

    VastaaPoista
  2. Oot jykkylästä. En oo aikaisemmin ajatellu. Itse muutan elokuussa jyväskylään :D

    VastaaPoista
  3. Kuulostais hyvältä! :) Voisin hyvinkin olla mukana, kotikodista ei Jyväskylään ole kuin vähän yli 100km, niin eihän tuo olisi ongelma eikä mikään. Myös suunnitelmat jostain tervehenkisestä liikunnasta ja syömisestä kuulostavat kivalta. Mahtaakohan JKL:ssä olla kevään mittaan jotain liikuntatapahtumaa (tai vaikka sellaisia vapaa-ajanmessuja (miksi niitä nyt sanotaankaan)? Likkojen lenkki esim? Sellaisen yhteyteen voisi olla aika bueno. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseasiassa tommonen Likkojen lenkki olis 12.5. Jyväskylässä. :) Sehän voiskin olla hauska! Toinen vaihtoehto olisi myös Killerin liikuntakeskuksen avointen ovien päivät, siellä on yleensä ollut erilaisia ryhmäliikuntatunteja kymmenestä kolmeen ja se on täysin ilmainen. Tosin, en vielä tiedä milloin sellainen seuraavan kerran järjestetään. :)

      Poista
  4. Mäki oon miettiny, et pitäis kyl miittiä pitää!

    Itse olisin siis todella kiinnostunut. Riippuu tietty hieman miitin ajankohdasta, majoituksien järjestymisestä sekä rahatilanteesta. Liput täältä Helsingistä sinne kun maksaa aika paljon, kun en enää mitään opiskelija tms. alennuksia saa!

    Mutta siis, josmiitti järkätään, niin koitan kyllä todella kovin päästä mukaan! :)

    VastaaPoista
  5. Oi, olisi aivan huippua :) Harmi vaan, että asun Rovaniemellä niin matka ois vähän pitkä :/

    VastaaPoista
  6. Itselle matkaa tulisi yli 300km/suunta, joten passaan tämän miitin. Olisi kyllä ihan loistoa jos joskus vähän lähempänä olisi. ;)

    VastaaPoista
  7. Minä olen ainakin mielelläni mukana ja tarpeen mukaan voin auttaa järjestelyissäkin. En sitten tiedä, kuinka hyvä olen ideoimaan. Kuulostaa kivalta! :)

    VastaaPoista
  8. Kuulostais todella kivalle :) ..mutta miulla tulis yli 1000 kilometrin matka eestakas, joten ei ole mahdollista osallistua :(

    VastaaPoista
  9. Joo kiinnostais kyllä, toivottavasti en oo työtön sillon niin sit pääseekin tulee. Vaikka vähän kallista kyl tosiaan Turusta tulla, mut olis kiva tavata uusia ihmisiä :P

    VastaaPoista
  10. Jyväskylä tai sen sivukylä on sijaintini, joten ehdottomasti mukana jos en ole töissä ;D
    Keväällä on ainakin Likkojen lenkki ja sit joku Roosa nauha-juttu (ainakin muistaakseni, mutta milloin?). Kesällä on myös liikuntatapahtumia useampikin.

    VastaaPoista
  11. oisin myös ehottomasti messissä :-) täältä ei oo liian pitkä matka jkl:ään!

    VastaaPoista