tiistai 21. helmikuuta 2012

Blogimiittiasiaa.

Blogimiitistä oli puhetta viime viikolla ja se sai mukavasti kannatusta, huippua! Pohdiskelin muutamia vaihtoehtoja päivän aktiviteeteiksi ja tässä niitä tulee:

01 Likkojen Lenkki Jyväskylässä 12.5.2012. "Likkojen Lenkki on naisten lämminhenkinen kuntoliikuntatapahtuma, joka sopii aivan kaikille naisille. Likkojen Lenkki on täynnä liikunnan riemua, upeaa naisenergiaa ja huippuviihdettä!"
        Maaliskuun loppuun mennessä ilmoittauduttaessa hinta 32 euroa, jonka jälkeen hinta kasvaa asteittain. Sivuilla enemmän infoa aiheesta. Osallistumismaksu sisältää mm. sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle ja itse lenkille, reittihuollon, monipuoliset Lenkkieväät, Lenkkipaidan (koot S-XXL), yllätyskassin, Anna-lehden sekä koko päivän monipuolisen ohjelman ja huippuartistien keikat! Tapahtumassa esiintyjinä Juha Tapio ja Scandinavian Hunks.
        Lenkillä valittavana kaksi reittiä - 7,7 kilometrin tai 2,3 kilometrin reitti.

02 Elämysviikonloppu Jyväskylän paviljongilla 30.3-1.4.2012. "Vuoden 2012 Elämysviikonloppu koostuu viidestä yhtäaikaisesta messutapahtumasta. Perjantaina avataan perinteiset Jyväskylän Kirjamessut ja Viinitapahtuma jotka saavat rinnalleen toisen täysin uusista messutapahtumista, Ruoka 2012 –messut. Lauantaina edellisten lisäksi aukeavat myös Vapaa–aika messut ja toinen uusista tapahtumista eli Tyyli ja Hyvinvointi -messut." Pääsymaksu 10-13 euroa.

03 Helafiilis / Roosa-askel -tapahtuma 17.5.2012 "Roosa-askeleesen voivat osallistua kaikki naiset ikään kokoon ja vauhtiin katsomatta. Askeltaa voit juosten, hölkäten tai kävellen. Pääsia on Iloinen Fiilis ja liikunta yhdessä hyvän asian puolesta!" Lisäinfoa sivuilla. Pääsymaksu 36-40 euroa, riippuen ryhmän koosta.


Mitä mieltä olette? Mikä kiinnostaisi teitä eniten? Itse olisin ehkä eniten tuon Likkojen Lenkin kannalla. Tapahtumana se kuulostaa mukavalta, vaikka esiintyjistä en kyllä välitäkään. Ainoa miinus on tuo aika kova hinta. Jos joku keksii edullisempaa (tai jopa ilmaista) toimintaa, niin saa kertoa ja ehdottaa. Pistän mietintämyssyn päähän itsekin.

Ja edelleen, muitakin ehdotuksia otetaan vastaan!

5 kommenttia:

 1. Likkojen lenkin kannalla olisin ehkä minäkin. :) Toisaalta, voidaanhan sitä lenkkeillä ihan keskenämmekin, Jyväskylässä riittää varmasti kivoja lenkkipolkuja.

  Yksi juttu mikä minulle tuli mieleen, niin mahtaisikohan jotain kuntokeskusta järjestää meille omaa jumppaa? Ei tosin mitään hajua paljonko sellainen maksaisi, mutta se varmaan vaatisi isohkon porukan - ja yksimielisyyden jumppalajista. :D

  VastaaPoista
 2. Jos pääsen osallistumaan, niin mäkin kallistun kyllä tuon Likkojen lenkin puoleen! :)

  Lumista tiistaita Niinalle! :)

  VastaaPoista
 3. Perhana, muuten olisin valinnut tuon lenkin mutta on samana päivänä kuin peurunkapatikka ja mä haluan sinne :( Siksi multa ääni kolmoselle tai kakkoselle.

  VastaaPoista
 4. Sekä aikataulullisesti että ehkä muutenkin näistä Likkojen lenkki sopisi parhaiten. Tosin, kuten Brego sanoi, voimmehan lenkkeillä omalla porukallakin ja vaikka käydä syömässä jossain tai jotain. Kiva, että jaksat miettiä ja järjestää tapaamista :)

  VastaaPoista