maanantai 13. helmikuuta 2012

Humputtelua.

Tiedättekö sen tilanteen, kun moneen viikonloppuun ei tapahdu mitään eikä teitä kutsuta mihinkään, mutta sitten yhtenä viikonloppuna tapahtuu enemmän kuin tarpeeksi? Tänä viikonloppuna mun olisi pitänyt revetä suunnilleen miljoonaan paikkaan. Meille tuli vieraita viikonlopuksi ja olisi ollut pari muutakin kissanristiäistä, joissa olisi pitänyt olla. Oli siis aika hulinaa, alkoholia tuli nautittua ja syötyäkin aika hyvin - hyvin huonosti siis. No, onneksi viikonloput ei ole tällaisia aina. Ja sitä paitsi, silloin harvoin kun jotain tapahtuu, niin en halua alkaa jarruttelemaan liikaa. Nipottaa ehtii kyllä myöhemminkin. Kyllä elämästä pitää saada nauttia, välillä. Kunhan se ei jatku ikuisuuksia, silloin se ei ole edes niin nautinnollista enää. Huomenna takaisin ruotuun.

Mutta se siitä selittelystä. Vaikka liikunta jäikin aika vähäiseksi viikonloppuna, niin yhteensä viikolla tuli liikuttua kuitenkin yli kuusi tuntia.

ma: danzation 1h
ti: kuntosali 45min, crosstrainer 15min, venyttely 20min, tanssiteema alkeet: voguing 1h
ke: venyttely 1h
to: kuminauhajumppa 35min, kävely 1h 15min
pe: kävely 45 min
la: -
su: -

Yhteensä 6h 55min.

Oon ihan tyytyväinen. Tanssitunneilla en jostain syystä päässyt ihan kaipaamaani fiilikseen, mutta oon iloinen, että menin silti. Tiistaina innostuin ihan uudella tavalla kuntosalilla käynnistä! Tuntui tosi hyvältä saada itsensä liikkeelle ajoissa. Ajattelin jatkaa samaan malliin, käydä kuntosalilla aamuisin, kun kerta sitä aikaa työttömällä on vähän liikaakin.

Ei mulla oikeastaan muuta tänään. Pää on vähän tyhjä viikonlopusta. Oon oikeastaan aika iloinen, että huomenna odottaa paluu arkeen.
 

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvin oot saanu liikuttua! Kunpa itekin jaksais panostaa yhtä paljon.

  Mun on muuten jo pitkään pitäny kysyä, että ootko kokeillut namaste-joogaa? Jos, et oo niin täs ois yks linkki ko. lajin esittelyyn: http://www.youtube.com/watch?v=7drLSbrHft0

  Mä oon ite ihan hullaantunu tohon. 20 minuuttia menee ihan hujauksessa ja ton jälkeen on ihanan rauhallinen ja hyvä olo. Kannattaa kokeilla. :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillut, mutta haluaisin kyllä! Harmikseni tuolla mun kuntosalillani ei oo joogaa ohjelmistossa, mutta bodybalancea oon siellä kyllä kokeillut, vaikka eihän se ihan sama asia ole. :)

   Mutta kiitos vinkistä ja kivaa viikkoa sullekin!

   Poista