keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Motivation wanted.

Kiitos kaikille kommenteistä ja vinkeistä kip-pee-päivitykseeni. En ehtinyt kokeilemaan ainuttakaan, kun flunssa jo hävisi, tuosta noin vain, yön aikana. Mikä lie pikatauti, olo oli kuitenkin maanantaina sen verran surkea, että olin varma, että kovakin kuume oli nousemassa. Ei sitten vissiin! Hyvä vaan, ja pysyköön poissa. 

Toisinaan tulee päiviä, ehkä jopa viikkoja, kun motivaatiota liikkumiseen saa etsimällä etsiä. Nyt näyttää olevan sellainen vaihe meneillään. Puuhailen kotona mielummin jotain muuta ja täytän kalenterini kaikesta muusta paitsi liikunnasta. Jotain hyvää sentään, kulunut aika on tosiaan käytetty hyödyksi ja ollaan miehekkeen kanssa saatu laitettua kotia kuntoon, oon ehtinyt nähdä kavereita, oon käynyt kirpputoreilla ja muutenkin ollut melkoisen aikaansaava (paitsi liikunnallisesti). Sain jopa varattua itselleni hammaslääkäriajan (perjantaille jo, voi apua...) ja lääkäriajan helmikuun lopulle. Lääkäriltä ajattelin käydä hakemassa lähetteen ravitsemusterapeutille, jospa hän osaisi neuvoa mua siinä, mitä oikeastaan teen väärin.

Illalla ajattelin ottaa mitat ja tehdä muutenkin jonkinlaisen yhteenvedon tammikuusta. Mittoja hieman jännitän, koska tiedän, että muutama sentti on ainakin vyötäröltä kadonnut. Mutta se, että kuinka paljon on lähtenyt kokonaisuudessaan, jännittää. Onko senttejä kadonnut kiloja enemmän? Se jääköön nähtäväksi.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että uskaltaudut lääkärille. Ei siitä haittaakaan voi olla! Ja toivottavasti saisit vastauksia mieltä painaviin asioihisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Saa nyt nähdä kauaksiko se ravitsemusterapeutin tapaaminen sitten menee, mutta tärkeintä, että asia on nyt tuloillaan ainakin. :)

   Poista
 2. Menetkö yksityiselle hammaslääkäriin? Mä oon nyt ollut julkisella puolella jonossa jo yli vuoden ja eilen sain kirjeen jossa kerrottiin ajankohtaa...: lokakuu 1012. Vhoi vidu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yksityiselle menen. Kävin aiemmin syksyllä ihan päivystyksessä ja siellä aloittivat juurihoidon yhteen hampaaseen, ja jatkotoimenpiteitä varten sain tommosen etusetelihärpäkkeen, jolla pääsee kai "vähän" halvemmalla yksityiselle, vaikka se aika kalliiksi tulee silti. Yh. :| No mutta, toivon, että palvelu on vähän parempaa ja hellempää siellä, oon nimittäin aina niin kauhuissani hammaslääkärikäynneistä, että kesti puoli vuotta ennen kuin uskalsin tämänkään ajan varata. :D

   Poista